Україна Румунія Вірменія спорт спортсмени перемога срібна медаль успішні жінки Україна Румунія Вірменія

Українська важкоатлетка Світлана Самуляк завоювала три срібні медалі на Чемпіонаті Європи-2023

Сейчас читают: 986
womo.ua

Три срібні нагороди принесла збірній України у другий день змагань на чемпіонаті Європи з важкої атлетики у Єревані Світлана Самуляк.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що в столиці Вірменії Єревані триває чемпіонат Європи з важкої атлетики, де Україна показала гарні результати.

На другий змагальний день на старт вийшли важкоатлети у вагових категоріях до 55 кг і 61 кг – у чоловіків та до 55 кг – у жінок. Читайте також: Жіноча Фіналіссіма 2023: футболістки збірної Англії здобули історичну перемогу Одразу три медалі збірній України приніс виступ 19-річної Світлани Самуляк у категорії до 55 кілограмів.

У ривку важкоатлетка підняла 90 кілограмів з першої спроби. Читайте також: Спортсменка збірної України зі спортивних танців на візках Олена Чинка здобула одразу п’ять золотих медалей Також слід зазначити, що срібна нагорода у ривку стала для української важкоатлетки дебютною на рівні Євро.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA