Великої Британії Україна музика Євробачення новини шоубізнес Великої Британії Україна

TVORCHI зняли кліп під час комендатської години: ремікс треку Heart of Steel для Євробачення-2023

Сейчас читают: 189
hochu.ua

Гурт TVORCHI активно готується до участі в Євробаченні-2023, на яке не запросили Руслану. І напередодні конкурсу музиканти представили відеороботу на ремікс треку Heart of Steel.

Кліп знімали в Українському Домі на Хрещатику, а крім знімальної команди було залучено понад 60 танцюристів. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Нову роботу музиканти присвятили людям, які пліч-о-пліч продовжують боротьбу за незалежність, свободу та своє майбутнє.

Кліп на пісню Heart of Steel знімали всю ніч — від початку комендантської години й до її завершення. У цьому TVORCHI також вбачають символізм.

Музиканти зазначили, що навіть у найтемнішу ніч, у комендантську годину вони створюють нову українську культуру в самому серці столиці.Навіть у найтемнішу ніч, навіть у комендантську годину ми творимо нову українську культуру в самому серці столиці, і ніщо нас не може зупинити,— прокоментували прем'єру учасники гурту.Зазначимо, що вже 13 травня TVORCHI з піснею Heart of Steel виступлять у фіналі міжнародного конкурсу "Євробачення" в Ліверпулі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA