Україна Швеція Фінляндія конкурс Євробачення Україна Швеція Фінляндія

Євробачення-2023: коли і де дивитися виступ TVORCHI

Сейчас читают: 152
hochu.ua

Зовсім скоро відбудеться головне пісенне шоу травня — Євробачення-2023. Цього року представники від України, гурт TVORCHI, підкорюватимуть Європу з хітом Heart Of Steel.

У матеріалі ми розповімо, коли і де відбудуться півфінали та фінал.Минулого року Україна перемогла на конкурсі, гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania підкорив Європу.

За правилами, країна-переможець має проводити наступний конкурс, однак через повномасштабне вторгнення неможливо забезпечити гарантії безпеки всім учасникам, тому було прийнято рішення провести конкурс в Ліверпулі, але від імені України.

Символічно, що на логотипі є український прапор. Читати також Юлія Саніна розповіла, про що говорила з королем Чарльзом III на сцені Євробачення (ВІДЕО) Місце проведення — Liverpool Arena, яка розрахована на 11 000 місць.Дні виступів:Пісенний конкурс можна буде дивитися на каналі Суспільне Культура, eurovision.ua, YouTube Євробачення Україна та діджитал-платформах Суспільного.Букмекери оновили прогнози на Євробачення 2023.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA