Україна спорт бронза медаль чемпіонат Європи золота медаль Україна

Українські борчині завоювали три «срібла» на Євро-2023

Сейчас читают: 980
womo.ua

Три срібні нагороди вибороли українські борчині у п’ятий день чемпіонату Європи у хорватському Загребі. Про це пише НОК України.

Зазначається, що збірна України здобула три медалі у перший день фіналів у жіночій боротьбі на чемпіонаті Європи-2023, що проходить у хорватському Загребі.

Срібними медалістками стали Оксана Лівач, Юлія Ткач-Остапчук та Алла Белінська. Читайте також: Корупційний скандал у спорті: українська каратистка розповіла про вимагання грошей за перемогу До медальних сутичок пройшли одразу чотири українські борчині.

Три з них — Оксана Лівач (до 50 кг), Юлія Ткач-Остапчук (до 59 кг) та Алла Белінська (до 68 кг) — мали боротися за золото. Ще одна — Анастасія Осняч-Шустова — потрапила до бронзового фіналу. Читайте також: Українська важкоатлетка Марія Гангур здобула «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті Європи Додамо, що після трьох змагальних днів Україна має шість медалей (три срібла — у жіночій боротьбі).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA