Україна місто Київ Німеччина Франція Іспанія Італія конкурс зірки Євробачення шоубізнес Євробачення 2023 Україна місто Київ Німеччина Франція Іспанія Італія

Вперед до перемоги на Євробаченні-2023: гурт TVORCHI вирушив до Ліверпуля (ВІДЕО)

Сейчас читают: 943
hochu.ua

Український гурт TVORCHI, який цього року представить нашу країну на престижному пісенному конкурсі Євробачення, вирушив до Ліверпуля (Велика Британія).

Про це вони повідомили на своїй сторінці у Instagram. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Музиканти увечері 1 травня музиканти вирушили потягом "Київ-Хелм".

З Польщі вони полетять до Великої Британії. Читати також Король Великої Британії запалив вогні на сцені Євробачення 2023 (ФОТО) На київському вокзалі дует проводжали шанувальники та зіркові друзі, а на платформі грала конкурсна пісня Heart of Steel, яку незабаром почує вся Європа.Наша велика подорож до Ліверпулю почалась!

І два тижні найшаленішої підготовки до Євробачення,— йдеться у повідомленні.Зазначимо, що міжнародне пісенне шоу Євробачення відбудеться в Ліверпулі від імені України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA