Великої Британії Україна Сан Марино Франція Австрія Данія Румунія Норвегія Іспанія Ісландія Швеція Ірландія Латвія Фінляндія Албанія Нео Євробачення Великої Британії Україна Сан Марино Франція Австрія Данія Румунія Норвегія Іспанія Ісландія Швеція Ірландія Латвія Фінляндія Албанія

Україна пасе задніх: фанати визначили імовірного переможця Євробачення 2023

Сейчас читают: 493
hochu.ua

67-й Міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде 9 та 11 травня у Великій Британії (Ліверпуль) на арені M&S Bank Arena.

Вже 13 травня відбудеться великий гранд-фінал, на якому стане відомо, кого найбільше оцінила Європа. Нещодавно завершилось голосування офіційних фан-клубів Євробачення.

Щороку єврофани обирають свого фаворита. Так, перше місце може посісти шведська співачка Loreen, Україна не в першій і навіть не в другій п'ятірці.

Деталі — у матеріалі.Результати голосування вже з'явилися на сайті OGAE. Представниці Швеції Loreen, яка у 2012 році забрала перемогу, віддали 423 бали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA