Україна Грузія спорт бронза жінки змагання чемпіонат Європи срібна медаль Україна Грузія

Українська важкоатлетка Валентина Кісіль здобула дві медалі на Євро-2023

Сейчас читают: 492
womo.ua

Українка Валентина Кісіль здобула дві медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики двоборстві в останній день змагань. Про це повідомляє НОК України.

Зазначимо, що Валентина Кісіль стала третьою у сумі у ваговій категорії понад 87 кг. Вона була другою у ривку і третьою в сумі.

У поштовху важкоатлетка посіла четверте місце. Читайте також: Корупційний скандал у спорті: українська каратистка розповіла про вимагання грошей за перемогу Переможниці у важкій атлетиці на Євро-2023:  Емілі Кемпбелл (Велика Британія): 110 кг (ривок) + 143 кг (поштовх) = 253 кг (сума).

Анастасія Готфрід (Грузія): 117 + 135 = 252 кг. Валентина Кісіль (Україна): 111 + 133 = 244 кг. Читайте також: Українські борчині здобули три «срібла» на Євро-2023 Загалом збірна України на чемпіонаті Європи-2023 з важкої атлетики здобула 21 нагороду — вісім «великих» медалей, два золота. Читайте також: Європейська олімпіада з математики для дівчат-2023: збірна України здобула перемогу The post Українська важкоатлетка Валентина Кісіль здобула дві медалі на Євро-2023 appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA