Злата Огнєвіч Україна Євробачення шоубізнес Євробачення 2023 Злата Огнєвіч Україна

Офіційно: Злата Огнєвіч стала речницею України на Євробаченні 2023

Сейчас читают: 848
hochu.ua

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч стане речницею України на пісенному конкурсі Євробачення-2023. Знаменитість оголошуватиме бали національного журі від України.

Про це заявила голова української делегації на Євробаченні Оксана Скибінська в прямому ефірі Першого каналу Суспільного Мовлення.

Деталі – в новому матеріалі.Для Злати Огнєвіч, яка у 2013 році представляла нашу країну на міжнародному конкурсі та посіла третє місце, оголошення результатів не стане дебютом, вона у 2014 та 2017 роках вже оголошувала результати голосування від України.

Читати також Юлія Саніна розповіла, про що говорила з королем Чарльзом III на сцені Євробачення (ВІДЕО) На жаль, через російське повномасштабне вторгнення цьогоріч ми не можемо прийняти пісенний конкурс у себе вдома, але попри все — Україна буде наживо в гранд-фіналі шоу в особі нашої речниці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA