Україна Іспанія Швеція Tvorchi букмекер Євробачення Євробачення 2023 Україна Іспанія Швеція

Які шанси в України? Букмекери оновили прогнози переможця на Євробаченні-2023

Сейчас читают: 364
hochu.ua

Напередодні першого півфіналу Євробачення-2023 букмекери оновили свої прогнози на переможців. Хто, на їхню думку, посяде перше місце на пісенному конкурсі та які шанси на перемогу в українського гурту TVORCHI - дізнайтеся на HOCHU.ua!Букмекер FAVBET оновив прогнози щодо лідерів міжнародного конкурсу Євробачення-2023.

Наразі гурт TVORCHI з англомовним треком Heart of Steel входить до п'ятірки лідерів. Варто зазначити, що ще в лютому їм пророкували перемогу, однак після того, як усі конкурсанти представили свої композиції, український гурт втратив свою першість.

Читати також Організатори Євробачення нарешті відповіли, яку особливу роль виконає Руслана на конкурсі Наразі фавориткою букмекерів є Швеція, яку представить співачка Loreen із композицією Tattoo.

До слова, нещодавно її запідозрили в плагіаті на Міку Ньютон. На другому місці зараз стоїть співак із Фінляндії Käärijä з піснею Cha Cha Cha, а трійку фіналістів закриває представниця Франції La Zarra з піснею Évidemment.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA