Швейцария шахи успішні жінки спортсменки новини спорту Швейцария

Українська шахістка Анна Музичук посіла рекордне друге місце на турнірі Grand Swiss

Сейчас читают: 426
womo.ua

Українська шахістка Анна Музичук посіла рекордне друге місце на турнірі Grand Swiss, який завершився в американському Дугласі.

У 11 матчах українка здобула пʼять перемог. Про це повідомляє «Суспільне Спорт». Зазначається, що Анна Музичук уперше брала участь у цьому турнірі.

Загалом Україну на Grand Swiss-2023 представляли три шахістки: окрім Анни Музичук, на турнірі була її сестра Марія, а також шахістка Анна Ушеніна. Читайте також: Українська шахістка Марія Музичук увійшла до десятки найкращих Окрім перемоги, учасниці претендували на дві путівки на Кубок претенденток-2024, куди Анна вже відібралася за результатами Кубка світу.

Українська шахістка до останнього туру претендувала на перемогу в турнірі, але посіла друге місце. На першому опинилася Рамешбабу Вайшалі з Індії, яка в останньому матчі зіграла внічию й випередила Музичук на 0,5 бала (8,5 проти восьми).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA