Український жіночий конгрес нагорода кар'єра успішні жінки успішна жінка

Українська гінекологиня Наталія Лелюх отримала першу відзнаку Українського жіночого конгресу

Сейчас читают: 286
womo.ua

Український жіночий конгрес запровадив відзнаку за визначні досягнення у сфері розвитку гендерної рівності та жіночого лідерства імені Мері О’Хейген.

Першу в історії нагороду отримала українська лікарка та волонтерка Наталія Лелюх 22 листопада 2023 року. Читайте також: Women Power Forum: як зберегти жіноче психічне та фізичне здоров’я під час війни Співзасновниці «Українського Жіночого Конгресу» Олена Кондратюк, Марія Іонова та Світлана Войцеховська вважають Мері О’Хейген, на честь якої назвали відзнаку, однією з матерів-засновниць своєї громадської організації. Читайте також: Український жіночий конгрес 2023: як утримати жінок у ЗСУ під час війни та після перемоги Мері О’Хейген працювала в Україні протягом п’яти років після Революції Гідності, очолювала український офіс Національного Демократичного Інституту (NDI). Читайте також: У Києві стартував шостий Український жіночий конгрес Хто така Наталія Лелюх? Наталія Лелюх — відома лікарка-гінекологиня, медична волонтерка з 2014 року та блогерка.

Після повномасштабного вторгнення допомагала шукати ліки та передавати їх до міст в облозі. Згодом разом із мобільною бригадою почала їздити на деокуповані території, щоб надати людям медичну допомогу.

Також вона написа лакнигу «Відверта розмова про жіноче здоров’я». The post Українська гінекологиня Наталія Лелюх отримала першу відзнаку Українського жіночого конгресу appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA