Сша Канада Україна Кувейт Нова Зеландія РЕЙТИНГ волонтерство благодійність допомога дослідження Сша Канада Україна Кувейт Нова Зеландія

Україна посіла друге місце у всесвітньому рейтингу благодійності

Сейчас читают: 663
womo.ua

Цьогоріч Україна посіла друге місце з найкращим рівнем благодійності й має найбільший приріст у рейтингу World Giving Index.

Про це повідомляє британська організація Charities Aid Foundation. За даними джерела, Україна набрала 13 очок порівняно з 2022 роком.

Торік наша країна посідала 10 позицію рейтингу і стала єдиною європейською країною в десятці. Читайте також: Як це – бути ментором, та навіщо бізнес підтримує інтелектуальне волонтерство Зазначається, що серед дорослих українців 78% допомагають незнайомцям, 70% – донатять і 37% – волонтерять.

Бали у рейтингу розраховуються на основі середнього значення відповідей кожної країни. Найвищий бал – 100. Він свідчить про те, що більшість населення займається благодійністю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA