Украина Португалия Словенія Бразилія спорт турнир новини спорту Украина Португалия Словенія Бразилія

Українська спортсменка завоювала «бронзу» в настільному тенісі у Португалії

Сейчас читают: 708
womo.ua

Українська спортсменка Вероніка Матюніна стала бронзовою призеркою юнацького міжнародного Контендеру з настільного тенісу – WTT Youth Star Contender Vila Nova de Gaia 2023, що проходив у Португалії з 15 по 19 листопада.

Про це повідомляє Base of Ukrainian sports. Юна настільна тенісистка Вероніка Матюніна обіграла декількох сильних суперників, які мали рейтинг вище, та дісталася півфіналу.

Тут вона в напруженому протистоянні поступилася Giulia TAKAHASHI (Бразилія) 2:3. Читайте також: Українські стрільці здобули 14 медалей на міжнародному турнірі у Словаччині: фото Зазначимо, що Вероніка Матюніна змагалася у категорії до 19 років. Читайте також: Українська фігуристка Анастасія Гожва здобула «золото» у Словенії Додамо, що 26 листопада у місті Нова Гориця (Словенія) пройде юнацький чемпіонат світу ITTF World Youth Championships 2023, де Вероніка Матюніна також братиме участь.

The post Українська спортсменка завоювала «бронзу» в настільному тенісі у Португалії appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA