місто Софія Австрія книги війна війна Росії проти України Роман війна в Україні література українською місто Софія Австрія

Українська письменниця Софія Андрухович отримала літературну премію «Зустріч»

Сейчас читают: 890
womo.ua

Українська письменниця, публіцистка та перекладачка Софія Андрухович стала переможницею літературної українсько-єврейської премії «Зустріч» за роман «Амадока».

Про це йдеться на сайті премії. Зазначається, що церемонія нагородження премії «Зустріч» відбудеться 5 жовтня на BookForum 2023 і транслюватиметься онлайн. Читайте також: До дня народженні Оксани Забужко: ТОП-20 цитат письменниці Серед п’ятьох фіналістів премії, окрім переможниці, було ще три жінки: Іванна Стеф’юк із романом «Про вас»; Іда Фінк — «Сад відпливає»; Анна Фрайліх — «Ім’я батька». Читайте також: Порада психолога: топ-9 книг, які можуть допомогти підліткам краще зрозуміти себе Про що роман «Амадока»? Роман «Амадока» розповідає про героя, який через травму на російсько-українській війні втратив пам’ять.

Розгублений, без найменшого розуміння, що робити далі — таким його знаходить жінка, яка допомагає пройти цей шлях не самотужки.

Амадока — це назва найбільшого озера, яке, за переказами, колись було на території України, але сьогодні вважається легендою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA