українське кіно Бачення метелика нагорода кіно кінопремія

Маргарита Бурковська отримала кінопремію Septimius Awards у категорії «Найкраща європейська акторка»: фото

Сейчас читают: 194
womo.ua

У Нідерландах українська акторка Маргарита Бурковська перемогла на церемонії Septimius Awards у категорії «Найкраща європейська акторка» за роль у стрічці “Бачення метелика” (Butterfly vision) режисера Максима Наконечного.

Про це пише Укрінформ. Зазначається, що церемонія нагородження Septimius Awards відбулася в Амстердамі 26 вересня 2023 року.

Фото: ukrinform.ua Читайте також: Український фільм «Бачення метелика» здобув престижну нагороду Акторка також зазначила, що ця нагорода присвячена захисникам України. Читайте також: Український фільм «Бачення метелика» за тиждень прокату зібрав значну суму Нагадаємо, фільм «Бачення метелика» — це дебютна повнометражна робота українського режисера Максима Наконечного.

Головну роль у ній він віддав Ріті Бурковській, яка зіграла аеророзвідницю з позивним «Метелик», що повернулась з полону. Її чекали рідні, друзі, побратими та коханий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA