Сша Украина ЗСУ війна жінки військові війна Росії проти України успішні жінки Сша Украина

Українська кулеметниця Оксана Рубаняк отримала відзнаку президента «За оборону України»

Сейчас читают: 257
womo.ua

Кулеметниця 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Оксана Рубаняк на позивний «Ксена» отримала відзнаку президента «За оборону України».

Про це пише «Суспільне». За її словами, відзнаку вона отримала 5 вересня разом із десятьма побратимами. Ще 11 бійцям її відокремленого кулеметного взводу мають вручити такі ж відзнаки. Читайте також: Новою міністеркою культури та інформаційної політики може стати Юлія Федів: подробиці Також Оксана Рубаняк додала, що всього президент нагородив 22 бійців її відокремленого кулеметного взводу.

Це найбільша кількість відзнак у підрозділі. Хто така Оксана Рубаняк? На початку повномасштабного вторгнення Оксані Рубаняк було 19 років.

Вона записалася в одне з добровольчих формувань Івано-Франківська й допомагала патрулювати місто. З травня 2022 року Оксана служить кулеметницею в 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA