Валерій Харчишин

«Українська агенція з авторських та суміжних прав» розпочала співпрацю з мережею АЗК WOG

Сейчас читают: 983
womo.ua

Bсе більше українських компаній обирають цивілізовану модель ведення бізнесу. Відтак, у взаємодії  з авторською спільнотою «Українська агенція з авторських та суміжних прав» впроваджують культуру з належного використання  музики в публічних місцях.

Громадська організація «УААСП» оголосила про надання дозволу на використовування музичного контенту одній з найбільших мереж автозаправних комплексів України – АЗК WOG.

Віднині автори та виконавців, що передали права на управління в ГО «УААСП», будуть отримувати роялті за використання їхніх музичних творів в мережі АЗК WOG. Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG: «Внутрішнє музичне оформлення АЗК WOG завжди відповідало вимогам щодо авторських та суміжних прав.

Проте співпраця з «Українською агенцією з авторських та суміжних прав» – це не лише можливість отримати доступ до значно ширшого каталогу українських творів, але й гарантія підтримки наших виконавців та авторів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA