книги освіта поради кар'єра новини натхнення

Просвітній Форум «Освіта Дивосвіту» стане містом зустрічі лідерів думок для пошуку ключа виховання наступних поколінь українців

Сейчас читают: 465
womo.ua

30 вересня у Києві пройде Форум «Освіта Дивосвіту», що збере на одному майданчику таких відомих експертів як Андрій Зелінський, Володимир Співаковський, Юлія Найдич, Олег Хомяк, Лариса Андрійченко, Сергій Собко, Ксенія Фощій, Володимир Нікітін, Георгій Коваленко та інші.

Головна тема обговорення — необхідні трансформації освіти для виховання гідної та вільної особистості. Початок події о 10.00, за адресою Pochayna Event Hall, просп.

С. Бандери, 23, 3-й поверх. Форум «Освіта Дивосвіту» — це відверта розмова про необхідність змін у світі і зокрема — в освіті, що спроможні забезпечити трансформацію України й українців.

Це неможливо без роботи та розвитку кожного, хто прагне змін і готовий брати на себе відповідальність за себе та наше спільне майбутнє.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA