місто Софія книги детство діти читання місто Софія

Like a Child: 7 книжок про дитинство для дорослих

Сейчас читают: 865
womo.ua

Діти іноді фантазують, але часто не буває чесніших оповідачів та уважніших слухачів, ніж вони. З дітьми трапляються різні історії, на жаль, не тільки радісні, але неупередженість, з якою дитяча память фіксує події, робить їхні історії цінними клаптиками, з яких складається гігантськи рухомий пазл життя.

Моя бабуся просить їй вибачити Фредрік Бакман, #книголав Казка — це те, як про реальність дорослі розповідають дітям. Саме так сміливці стають лицарями, чуйні — обраними, негідники — адептами темряви.

У дівчинки Ельзи непросте сімейне життя, але в неї є чесна, щедра і трохи божевільна бабуся. Божевільна рівно настільки, щоб після власної смерті влаштувати Ельзі «пригоду дорослішання» у вигляді казкового трилеру.

Під час пригоди Ельза багато чого дізнається про доброту, взаємопоміч, прощення, солідарність та спротив злу. Це найкраща казка для дорослих, яку варто почитати, щоб знайти фантастичного супергероя у собі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA