люди

UKRAINEPRIDE та BetterMe запустили аудіокурс для підтримки ментального здоров’я

Сейчас читают: 786
vogue.ua

До місяця «гордості» BetterMe та UKRAINEPRIDE запустили аудіокурс для підтримки ментального здоров’я «LGBTQ+Me: Прийміть своє різноманіття», щоб поєднати людей різних сексуальних орієнтацій та гендерних ідентичностей, і допомогти їм співіснувати в суспільстві.

Курс ґрунтується на особистих історіях представників ЛГБТК+ спільноти і людей гетеросексуальної орієнтації, та практичних порадах психолога.

Знайти його можна в застосунку BetterMe: Mental Health. За останні 30 років українське суспільство зазнало неабияких змін у своїх поглядах від тотального неприйняття до тенденцій прийняття людей різних сексуальних орієнтацій та гендерних ідентичностей.

Відповідно до звіту, що його представив Центр «Наш Світ» у межах Програми «Долучайся!» за підтримки USAID, проблема рівноправ’я та захисту прав ЛГБТК+ в Україні стає важливішою як у внутрішній, так і в зовнішній політиці країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA