Искусство Нео

Мистецтво, що «На часі»: благодійний захід на підтримку українських культурних діячів

Сейчас читают: 228
vogue.ua

25 червня в Києві відбудеться благодійний мистецький захід «На часі», що має на меті зібрати кошти на підтримку творчих об'єднань Стрічкоткацької фабрики на Подолі.

Також організатори хочуть підтримати українських митців та культурні простори, які зараз знаходяться у скрутному становищі. Мистецьким об'єднанням на території фабрики було вкрай важко витримати коронавірусні обмеження: такі центри, як Metaculture, Цап Царап, театр PostPlay були змушені припинити діяльність.

Воєнний стан приніс нові виклики, які потрібно подолати задля продовження роботи фабрики як єдиного творчого кластера, що стала унікальним явищем в сучасній культурі.

Це перша подія, де в усіх охочих є можливість долучитися до нової громадської організації «Стрічкоткацька Фабрика». Організатори планують проводити кожної другої суботи місяця серію денних заходів «На часі».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA