люди

UKRAINEPRIDE представляє соціальний ролик про життя квір-спільноти під час війни

Сейчас читают: 706
vogue.ua

Пропатріотичний квір-рух, спрямований на захист української культурної самоідентифікації, UKRAINEPRIDE NGO до міжнародного Місяця Прайду обʼєднався з Taimi, найбільшим інклюзивним додатком для знаймоств в Америці, та представив соціальний ролик Pride is not available in your region.

Так, минулого року була проведена політична креативна акція у форматі рейву під назвою "Рейвах Прайд", метою якої було привернення уваги суспільства до безпеки ЛГБТІК людей, свавілля поліції щодо культурної спільноти та відсутності розслідувань злочинів радикальних угруповань по відношенню до цієї спільноти. "Рейвах Прайд" відбувся за організації UKRAINEPRIDE та мав стати щорічною подією.

Проте війна змінила все: зараз усі учасники "Рейвах Прайду" активно захищають Україну. І саме реальні історії цих захисників стали основою нового соціального ролика від UKRAINEPRIDE.

Юрій Двіжон, креативний директор UKRAINEPRIDE та режисер відеороботи, коментує: "Коли я повернувся до Києва після двох місяців війни, у мене з’явилася ностальгія за минулим літом та нашим прайдом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA