люди ласки Нео

Группа "Бумбокс" зіграє концерт у Варшаві на підтримку ЗСУ

Сейчас читают: 402
vogue.ua

26 серпня, напередодні Дня Незалежності України, гурт "Бумбокс" зіграє концерт у Варшаві. Цей виступ стане першим концертом музикантів з 24 лютого – тим символічніше, що це відбудеться напередодні Дня Незалежності нашої країни.

Концерт відбудеться на Літній Сцені Прогресії (Letnia Scena Progresji) о 20. 00. "Перший концерт із 24 лютого. Перший концерт за півроку", – написали музиканти на сторнці в Istagram. – Ми кличемо на концерт у Варшаві всіх – 50 відсотків від доходу буде витрачено на потреби ЗСУ.

Чим більше ми продамо квитків, чим більше продамо мерча, тим більше зможемо купити необхідного спорядження. Це не звичайний прес-реліз із перерахуванням регалій та анонсом нових пісень.

Це звернення до друзів – розповсюджуйте, будь ласка, новину про концерт, купуйте квитки і до швидкої зустрічі!". Нагадаємо, що лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк в перші дні повномасштабного вторгення вступив до лав Територіальної оборони Києва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA