місто Маріуполь Нео StandWithUkraine Ми з України місто Маріуполь

Краса рятує: Благоднійні ініціативи українських beauty-брендів на підтримку дітей

Сейчас читают: 511
vogue.ua

Краса рятує: це не метафора, а нова військова реальність. Розповідаємо про ініціативи beauty-брендів, які мають на меті підтримати дітейУкраїнський бренд натуральних вітамінів та добавок Perla Helsa спільно з НДСЛ "Охматдит" запустили благодійний проєкт "Створюй та підтримуй".

Діти, які проходять лікування у найбільшій дитячій лікарні України, розповіли про свої мрії та креативні ідеї, а також створили дизайн для капсульної колекції упаковок дитячих вітамінів бренду — Омега-3 та вітаміну Dз.

Діти Охматдиту – це зворушлива та щемка сторінка історії цієї війни. Ми ділимося їхніми історіями на vogue. ua доволі часто.

Тому особливо приємно знати, що вони отримали підтримку від шанованого healthy-бренду. Команда Perla Helsa відвідала маленьких пацієнтів лікарні, передала їм вітаміни для підтримки самопочуття та поспілкувалася про те, як малеча розуміє значення понять "творчість" та "підтримка". .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA