Вірус папіломи людини та жіноче здоров’я: Про що має знати кожна жінка

Сейчас читают: 788
womo.ua

Українська жінка завжди була берегинею роду, традицій та миру. Сьогодні, коли на нашій землі триває війна, жінки взяли зброю до рук, щоб захищати Батьківщину, займаються волонтерством, щоб допомогти всім, хто цього потребує, продовжують піклуватися про дітей та батьків і залишаються надійним тилом.

Жіноча сила і витримка заслуговує безкінечної вдячності. Але не меншої уваги потребує і жіноче здоров’я. Відтермінування регулярних медичних обстежень, на жаль, може призвести до запізнілої діагностики складних захворювань, зокрема — раку.

Лікарі-гінекологи наголошують, що максимум зусиль варто докласти для профілактики захворюваннь. Особливо, коли мова йде про рак шийки матки (РШМ), який посідає 4 місце серед найбільш поширених видів раку у жінок в усьому світі.

Зазвичай пацієнти, незалежно від статі, особливо гостро реагують на теми, пов’язані зі статевим здоров’ям, оскільки це є частиною самоідентифікації, тому варто наголошувати на особистій відповідальності дорослої людини за власне здоров’я і нагадувати про те, що результат вирішення проблеми залежить від оперативності реагування на неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA