України Ганн місто Маріуполь жінки війна Росії проти України війна в Україні України Ганн місто Маріуполь

У Міноборони розповіли, чи планується обов’язкова мобілізація медикинь в Україні

Сейчас читают: 422
womo.ua

До 2026 року українки, які мають медичну освіту, не зобов’язані ставати на облік. Жінки з іншими професіями можуть добровільно приєднатися до лав Сил оборони.

Про це заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону. За словами Маляр, наразі немає мобілізації жінок, проте є зміни щодо системи обліку. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині Також Маляр додала, що зміни про спрощення системи призову були заплановані та розроблені Генштабом ЗСУ ще до початку повномасштабного російського вторгнення. Читайте також: «Жінки зі сталі» провели «бойове злагодження», де були презентовані книги «Незламні» та «Очі Маріуполя» Читайте також: Обстріл Миколаївщини: загинуло подружжя, їх маленького сина госпіталізували з пораненнями Вона також повідомила, що за власним бажанням нині на фронті перебувають приблизно 5 тисяч жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA