місто Маріуполь місто Мариуполь петиция Азовсталь війна Росії проти України війна в Україні місто Маріуполь місто Мариуполь

В Україні створили петицію про започаткування Дня вшанування захисників Маріуполя

Сейчас читают: 758
womo.ua

Асоціація родин захисників «Азовсталі» просить підписати петицію про започаткування Дня вшанування захисників Маріуполя 20 травня.

Про це йдеться на сайті Офісу Президента України. Зазначається, що за ініціативи Асоціації родин захисників «Азовсталі» на сайті Президента було створено петицію з пропозицією зробити 20-те травня в Україні – Днем вшанування захисників Маріуполя. Читайте також: ГО «Землячки» зібрали 3 млн гривень на взуття для українських захисниць Читайте також: 9 місяців у російському полоні: Асоціація родин захисників «Азовсталі» закликає повернути 40 жінок-військовополонених Читайте також: Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу Додамо, що легендарна оборона міста була припинена 20 травня 2022 року.

Наразі петиція зібрала понад 12 тисяч з необхідних 25 тисяч голосів. The post В Україні створили петицію про започаткування Дня вшанування захисників Маріуполя appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA