Россия Украина місто Маріуполь місто Mariupol українські фільми війна Росії проти України війна в Україні Россия Украина місто Маріуполь місто Mariupol

BAFTA TV Awards-2023: до списку номінантів увійшли 4 проєкти про війну в Україні

Сейчас читают: 423
womo.ua

Премія Британської академії в галузі телебачення BAFTA TV Awards оголосила список номінантів 2023 року, до якого увійшли чотири проєкти про війну в Україні.

Про це повідомляє The Guardian. У категорії «Поточні події» серед претендентів на премію  фільм «Маріуполь: історії людей« (Mariupol: The People’s Story), зрежисований Робіном Барнвеллом.

У кінострічці маріупольці діляться сильними та шокувальними історіями про хоробрість і власні втрати у зоні бойових дій. Читайте також: Українські фільми «Бачення метелика» і «Залізні метелики» покажуть у Гаазі У номінації «Найкраще висвітлення новин» номінували три проєкти новинних програм, два з яких стосуються безпосередньо війни в Україні: Russia Invades Ukraine від BBC One і Live in Kyiv від каналу Channel 4. Читайте також: На фестивалі в Гаазі покажуть фільм української кінорежисерки Ірини Цілик «Я і Фелікс»: трейлер У категорії «Найкраща подія наживо» номінували три проєкти, серед яких благодійний концерт «Concert for Ukraine», у якому брали участь такі виконавці, як Snow Patrol, Ед Ширан, Том Оделл, Біллі Айліш, Manic Street Preachers, Камілла Кабелло, Палома Фейт, Джамала та інші.

Тоді подія допомогла зібрати 13 мільйонів фунтів стерлінгів, які перерахували організації Ukraine Humanitarian Appeal. Читайте також: На Netflix вийде український серіал «Спіймати Кайдаша»: трейлер Церемонія нагородження Британської академії у галузі телебачення BAFTA TV Awards-2023 відбудеться 14 травня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA