війна Росії проти України інклюзивність війна в Україні соціальний проєкт

В Україні розробляють новий соціальний проєкт «Від боротьби за свободу до боротьби за інклюзивність»

Сейчас читают: 446
womo.ua

Доступно.UA розробляє новий соціальний проєкт для підтримки людей, що постраждали від війни. З нього розпочалася інформаційно-мотиваційна кампанія в рамках програми реінтеграції ветеранів IREX.

Зазначимо, що проєкт має на меті мотивувати осіб, які отримали інвалідність внаслідок війни, повернутися до активного суспільного життя, попри виклики, пов’язані з інвалідністю.

Надати їм психологічну підтримку, а також актуальну та чітку інформацію, яка допоможе з цими викликами впоратися: оформлення документів, реабілітація, працевлаштування тощо. Читайте також: На кінофестивалі CPH:DOX розповіли про воєнні злочини в Україні Читайте також: Українки зможуть безкоштовно навчатися IT та інженерії: подробиці Не всім щастить потрапити на реабілітацію за кордон, або отримати доступ до інформації щодо своєї інвалідності.

Автори кампанії прагнуть донести, що інвалідність — не вирок та показати реальні приклади людей, які продовжують життя на повну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA