Україна Сериал кіно війна Росії проти України війна в Україні Перші Україна

В Україні французька кінокомпанія зніматиме серіал «Перевізниця» про перші тижні російської агресії

Сейчас читают: 361
womo.ua

Про перші тижні повномасштабної війни вирішили зняти серіал французька кіностудія Gaumont разом із Starlight Media. Назва майбутньої кінострічки — In Her Car («Перевізниця»).

Про це пише Starlight Media. Зазначається, що 10-серійний драматичний серіал заснований на реальному досвіді киян, які шукали притулку після російського повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року. Читайте також: Весняний б’юті-бум: 5 найкращих пропозицій від українських брендів Також в серіалі розкажуть історії українки, яка працювала психологинею, але під час великої війни, коли мільйони українців вимушено полишали свої домівки, залишилася в країні й стала перевізницею.

Кожен пасажир її автівки проходить своєрідну терапію, перш ніж дістатися пункту призначення. Читайте також: «Ті, що залишились»: у Києві розпочалися зйомки серіалу про перші дні війни Головна роль дісталася українській акторці Анастасії Карпенко («Як там Катя?»).

Продюсером виступив Євген Тунік. Зйомки серіалу розпочалися в Києві й області 17 березня. Читайте також: Український фільм «Бачення метелика» здобув престижну нагороду Додамо, що премʼєра серіалу в Україні відбудеться у 2024 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA