Білорусь діти війна інформаційна війна Білорусь

Тисячі українських дітей були примусово депортовані до Білорусі: деталі

Сейчас читают: 566
womo.ua

До Білорусі примусово депортували тисячі українських дітей. Про це повідомляє The Telegraph. Зазначається, що до примусової депортації українських дітей до Білорусі може бути причетний Олександр Лукашенко — президент Білорусі.

Із вересня 2022 року близько 2150 українських дітей віком від шести років вивезли до чотирьох таборів у Білорусі. За прогнозами експертів, до осені цього року їх може стати 3000. Читайте також: На окупованих територіях росіяни експлуатують українських дітей За даними видання, докази, що пов’язують ці злочини з Лукашенком й іншими білоруськими посадовцями, уже передали до Міжнародного кримінального суду (ICC).

Звинувачення висунуло Національне антикризове управління. Читайте також: росія незаконно вивезла та утримує 4396 дітей-сиріт з України The post Тисячі українських дітей були примусово депортовані до Білорусі: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA