Володимир Остапчук новини діти знаменитостей Катерина Полтавська Володимир Остапчук

23-річна Катерина Полтавська планує народити Остапчуку двох дітей

Сейчас читают: 284
hochu.ua

Український шоумен Володимир Остапчук, який поїхав до Іспанії, поділився планами на найближче майбутнє. Виявляється, разом із молодою дружиною Катериною Полтавською він всерйоз замислюється про поповнення в сім'ї та сподівається, що незабаром у них з'явиться двоє спільних дітей.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Такими бажаннями Остапчук поділився у себе в Stories в Instagram, відповідаючи на запитання підписників.

У ведучого вже є двоє дітей, які народилися в шлюбі з його першою дружиною, Оленою Войченко. Проте 10-річна Емілія та 5-річний Еван на початку повномасштабної війни переїхали до Канади, тож Володимир Остапчук вкрай рідко може їх бачити, а здебільшого спілкується з ними лише телефоном.

Читати також Молода дружина Остапчука розсекретила, з чого почалося їх спілкування: вибила знижку на весілля Фото: instagram.com/vova_ostapchukУ нових стосунках, які тривають близько 10 місяців, Володимир Остапчук уже неодноразово порушував тему створення великої родини з Катериною Полтавською.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA