робота діти бізнес кар'єра натхнення вибір редакції

Як (не) встигати все. Марина Ковальська, мама двох дітей, керівниця та засновниця освітнього проєкту про пошук життєвого балансу

Сейчас читают: 812
womo.ua

В останні роки образ багатозадачної жінки, яка встигає будувати кар’єру, майстерно веде господарство та приділяє час дітям, розкручується все більше.

Цьому сприяють обставини, посилення тиску через пандемію, велику війну, переїзд в інші країни. Рольова модель супержінки підкріплюється експертами та блогерами, які транслюють ідеальну картинку життя та розповідають, як встигнути все.

Я — операційна директорка великої компанії, засновниця власного освітнього проєкту та мама двійні. І я точно можу сказати вам одне: встигати все — неможливо.

Проте можна знайти золоту середину, баланс між всіма аспектами свого життя. У моєму житті був час, коли ми жили вдвох з чоловіком, будували кар’єру та приділяли час хобі й одне одному.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA