Даша Астафєва стосунки новини Даша Астаф'єва Даша Астафєва

"Дуже багато було нарікань": батьки бойфренда Даші Астаф'євої були проти їхніх стосунків

Сейчас читают: 716
hochu.ua

Популярна співачка Даша Астаф'єва, яка висміяла "проблеми" Олега Винника, відверто розповіла про свої стосунки із загадковим обранцем.

Артистка та волонтерка зізналася, що перший час рідні її бойфренда були проти їхніх стосунків. У чому причина - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю ЖВЛ Даша Астаф'єва зізналася, що хоч і говорить зрідка про свої нові стосунки, показувати публіці коханого вона не поспішає.

Сама артистка виправдовує це неприємним досвідом з минулого, який негативно вплинув на її роман.У минулих стосунках я відчула, що потрібно розповісти та це, можливо, надихне тих людей, які розчарувалися у стосунках і людях.

І це безумовно зіграло не дуже добре для цих стосунків,- підкреслила Даша Астаф'єва.Фото: instagram.com/da_astafieva/ Читати також Даша Астаф'єва пояснила, чому приховує свого коханого (ВІДЕО) Крім того, на початку роману з нинішнім бойфрендом артистка вже зіткнулася з проблемами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA