Украина медицина благодійність діти Охматдит Украина мистецтво art Украина

Галерея сучасного мистецтва Art Ukraine Gallery придбала кабінет діагностики слуху для дітей: деталі

Сейчас читают: 437
womo.ua

За результатом тихого аукціону перша благодійна галерея сучасного мистецтва Art Ukraine Gallery придбала кабінет діагностики слуху для дітей найбільшої дитячої лікарні країни НДСЛ «Охматдит».

У Києві благодійна галерея сучасного мистецтва Art Ukraine Gallery за результатами першого тихого аукціону придбала кабінет діагностики слуху та післяопераційної реабілітації для найбільшої дитячої лікарні країни НДСЛ «Охматдит».

Під час тривалої війни в Україні, зростає потреба у спеціалізованому медичному обладнанні для діагностики та лікування порушень слуху.

Багато дітей і військових постраждали від обстрілів, бомбардувань, стресових ситуацій та контузій, що призвело до часткової або повної втрати слуху. Читайте також: Політувʼязнену Ірини Данилович етапували в Краснодар: деталі Завдяки благодійному тихому аукціону з продажу картин вдалося зібрати 1 мільйон 800 тисяч гривень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA