лайфхак букет квіти

Куди поставити квіти, щоб вони довше були свіжими: прості правила від флористів

Сейчас читают: 475
hochu.ua

Флористи запевняють, що букет може зберігати свіжість впродовж кількох тижнів. Головне — правильний догляд за ним. Звичайно, чимало залежить від свіжості та виду квітів, з яких складена композиція.

Але все ж таки існують певні хитрощі, які допомагають продовжити життя квітам. Читати також Будуть чисті, як у ресторані: поради, з якими ваші келихи завжди сяятимуть Завжди приємно, коли в будинку стоїть гарний та ароматний букет зі свіжих квітів.

Рослини здатні покращити настрій, створити неповторну атмосферу та прикрасити інтер'єр.Однак, як відомо, квіти не можуть стояти тривалий час без догляду.

Досвідчені господині та професійні флористи знають кілька хитрощів, як продовжити життя букета. Наприклад, важливо вибрати правильне місце для вази з квітами.Букет не повинен піддаватися прямому сонячному світлу та високим температурам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA