Лайма Вайкуле фестиваль новини Алла Пугачова Максим Галкін Лайма Вайкуле

Після чуток про важкий стан Алла Пугачова прийшла підтримати українських зірок на фестивалі (ФОТО)

Сейчас читают: 645
hochu.ua

Поки росЗМІ поширюють чутки про важкий стан примадонни, сама Алла Пугачова відпочиває на музичному фестивалі Лайми Вайкуле. Судячи з усього, переїхавши до Латвії, артистка не планує ставити на паузу публічне життя, тож завітала до Юрмали, щоб підтримати українських артистів.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!28 липня, у Юрмалі триває третій день щорічного фестивалю Laima Rendezvous Jurmala 2023. Щороку його організовує латвійська співачка Лайма Вайкуле, запрошуючи артистів з різних країн.

Але, цього року виконавиця вирішила внести зміни в програму та організацію. Так, захід став благодійним, адже частина виручених коштів буде відправлена на допомогу Україні, а в самій програмі концертів цього разу затверджені виключно ті артисти, які публічно засудили російське вторгнення.

Читати також Чесне фото Пугачової налякало фанатів: ніяких фільтрів і фотошопу (ФОТО) Відповідно до програми, сьогодні на сцені зібралися українські артисти, серед яких: Макс Барських, Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, ALEKSEEV та гурт KAZKA.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Не поділили сцену? Стало відомо, чи причетний Данилко до відсутності Лободи на фестивалі в Юрмалі hochu.ua /8 месяцев назад
lifehelper.one
Максим Галкин игнорирует хейтеров и делится новым фото из Израиля, рядом взрослые дети и похорошевшая жена lifehelper.one /8 месяцев назад
hochu.ua
Справа в гонорарі? Лайма Вайкуле розсекретила, чому Пугачова не виступила на її фестивалі hochu.ua /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA