Сша Даша Астаф'єва Світлана Лобода Леся Нікітюк Барбі Ксенія Мішина Даша Квіткова Сша

10 українських красунь, які створили б конкуренцію оригінальній Барбі (ФОТО)

Сейчас читают: 201
hochu.ua

Відомі українські красуні теж вирішили приєднатися до рожевого флешмобу, спричиненого ажіотажем навколо фільму “Барбі”. Ляльковими фото та відео у рожевих тонах знаменитості поділились у своїх соцмережах.

Читати також “Де м'який пузик?”: Арестович приміряв на себе образ Кена і насмішив Мережу (ФОТО) вирішила приміряти на себе відразу кілька рожевих образів під час нової фотосесії. “З дитинства обожнювала Барбі.

І так рада повернутися у цей тренд”, - прокоментувала Неплях. опублікувала світлини з прогулянки, на яких позує у рожевих топі та шортах. “Життя - це більше, ніж бути просто гарною Барбі, треба бути гарною людиною”, - підписала фото співачка., відома по шоу “Аферисти у мережі”, поділилась у своєму мікроблозі знімками, які були згенеровані штучним інтелектом.

На них вона зображена в образах Барбі та Кена. За словами Лебідь, у чоловічому образі вона собі подобається більше: “Ну, я Барбі - то таке.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA