«ТАТО РОКУ 2021»: НАЙЯСКРАВІШІ МОМЕНТИ З ЦЕРЕМОНІЇ ВРУЧЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРЕМІЇ

Сейчас читают: 752
beauty.ua

Церемонія нагородження проходила в одній з найкрасивіших і сучасних локацій Києва - Osocor Residence - величезна відкрита резиденція на березі Дніпра, де розмістилося багато розваг для дітей і місць відпочинку для батьків, великий зал зі сценою, фуршетом, фотозонами - багато місця для всіх гостей, половина з яких - діти.Кращі дитячі бренди підтримали ініціативу організаторів премії.ТМ «Smile Baby» – бренд вологих серветок №1 серед виробників в Україні – офіційний партнер премії «Тато Року» надав татам-переможцям подарунки.Також поруч розміщеною фотозоною ТМ «Smile Baby» на святі роздавали діткам вологі серветки, що були дуже до речі.Продукція Smile baby проходить тестування в лабораторіях Європейського союзу, є гіпоалергеною та безпечною для немовлят від народження.

Преміум серія Smile baby виготовлена з натуральних волокон бавовни та целюлози, які безпечні не тільки для дітей, але й для навколишнього середовища.Smile baby Premium – новий рівень ніжності, який вражає!Наталя Сипченко

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA