Україна люди новый сезон ТВ-сериал Україна

Стала відома дата другого сезону серіалу про рятувальників «Виклик»

Сейчас читают: 701
liza.ua

5 квітня о 17:10 телеканал «Україна» покаже прем’єрні серії драми з елементами екшену «Виклик 2». Картина створювалась у співпраці каналу «Україна» з компаніями IVORY films і «Теле Про» за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Другий сезон серіалу відтворить реальні вражаючі історії порятунку та познайомить глядачів з особистим життям рятувальників.У нових серіях «Виклику» глядачі побачать ще більше цікавих історій із життя рятувальників.

Так, будуть відтворені гучні події, які вражали українців протягом кількох останніх років. Наприклад, глядачі стануть свідками випадків, які відбуваються в ООС, побачать порятунок луганських лісів від пожежі, історію пожежі в Чорнобильській зоні, які трапились минулого року і багато іншого.«У другому сезоні ми глобалізували надзвичайні ситуації.

Так, були відзняті сцени великих аварій та катастроф, наприклад, історія про падіння вертольоту, сценарій якого створений за мотивами трагічного падіння літака АН-26 з курсантами, а також

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA