книги стосунки психологія

Книги, які допоможуть позбутися маніпуляцій у токсичних стосунках

Сейчас читают: 448
womo.ua

У вашому житті є близька токсична людина? Ви відчуваєте, що розрив зв’язків з цією людиною — навіть як би боляче і страшно це не звучало — різко покращить ваше самопочуття і життя?

Ви не самотні. Розрив зв’язків з другою половинкою або членом сім’ї може бути руйнівним, а викреслення цієї токсичної людини зі свого життя може викликати почуття провини й невпевненості.

На щастя, ви можете звільнитися від цього ярма здоровим, відповідальним і визвольним способом. Ми підготували для вас добірку книг, які відкриють вам шлях до свободи, та допоможуть позбутись маніпуляцій у токсичних та аб’юзивних стосунках. Читайте також: Книги, які допоможуть стати лідером: топ-5 Емоційний шантаж.

Коли люди з вашого життя використовують залякування, обов’язки та провину, щоб маніпулювати вами Сьюзан Форвард, Донна Фрейзер Як зберегти й покращити стосунки з близькими, рідними та друзями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA