Україна поради жінки кар'єра війна в Україні успішна жінка Україна

Як громадська активність допомагає будувати кар’єру й розвиватися професійно

Сейчас читают: 801
womo.ua

До 25 років я не бачила сенсу займатися громадськими проєктами й хотіла розвиватися лише в бізнесі. Утім уже за 5 років я очолювала ком’юніті жінок-підприємиць із понад 5000 учасниць, запустила IT-навчання для 11 000 дітей і була менторкою для 85 молодих спеціалісток.

Як громадський сектор розширив мій світогляд та карʼєрні можливості? «Рік роботи в ГО дає досвід як 5 років у бізнесі» Аліна Щербіна, керівниця ГО STEM is FEM, голова БФ «Покоління ЮА» Громадський сектор — це простір для креативних рішень.

Ти можеш експериментувати з інноваційними підходами, знаходити нестандартні шляхи та, як результат, розв’язувати соціальні проблеми, змінювати долі людей.

Окрім того, ти зустрічаєш неймовірних фахівців здатних реалізувати задачі будь-якої складності. Взаємодія з вмотивованими професіоналами в умовах обмеженого бюджету та термінів, екстерном прокачує як софт, так і хардскілс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA