Україна школа здоров'я діти психологія поради Україна

Три тижні до початку навчального року: як налаштуватися та які інструменти зняття емоційної напруги потрібно знати батькам та дітям?

Сейчас читают: 175
womo.ua

Руслан Анчаков, психолог у школі МрійДій, учасник WAPP, психотерапевт Підготовка до навчального року та зняття емоційної напруги для дорослих та дітей є важливими аспектами для успішного старту.

До речі, це стосується не лише початку навчального року, а й будь-якої справи. Тому запропоновані у цій статті інструменти та техніки зняття емоційної напруги корисно застосовувати як перед 1 вересня, так і впродовж року.

І почати варто з важливої пам’ятки, яку, мабуть, чули усі дорослі. Але не буде зайвим нагадати ще раз, адже мова про принцип кисневої маски.

Найкраще і найперше, що повинні робити батьки, це піклуватися про себе. Коли в літаку трапляється надзвичайна ситуація, пасажирам рекомендується спочатку надіти кисневу маску на себе, а потім допомогти дітям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA