Нео

Що треба знати про Ліз Трасс — нову прем’єр-міністерку Великої Британії

Сейчас читают: 670
vogue.ua

Учора, 5 вересня, у Великій Британії оголосили результати виборів на посаду нового прем’єр-міністра й лідера Консервативної партії, який прийде на зміну Борисові Джонсону.

Отже, британський уряд очолить Елізабет Трасс — 47-річна політикиня, яка мріє стати новою "залізною леді". У передвиборчій кампанії Трасс обіцяла знизити податки та продовжити курс на підтримку України у війні проти російських загарбників.

Vogue. ua розповідає, хто така Ліз Трасс і що треба про неї знати. Ліз Трасс була членкинею Палати громад від округу Південно-Західний Норфолк з 2010 року.

4 вересня 2012 року її призначили парламентською заступницею державного секретаря в Міністерстві освіти, де вона відповідала за догляд за дітьми та раннє навчання, оцінювання, кваліфікування та реформування навчальних програм, поведінку й відвідуваність, а також перевірку шкільного харчування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA