рецепт меню прості рецепти швидкі рецепти страви

М’ясні страви на Різдво: чим здивувати гостей — прості та смачні рецепти

Сейчас читают: 632
womo.ua

Коли справа доходить до планування різдвяної вечері, головна різдвяна й основна страва мають бути яскравими. Незалежно від того, чи дотримуєтеся ви традиційних рецептів, таких як святкова запечена шинка чи ціла смажена індичка, чи обираєте щось менше та нове.

Зосередьте свою увагу на одному з цих рецептів святкової та ситної основної страви. Ці перші страви не тільки смачні, але й є елегантною центральною частиною вашого святкового столу.

В цій добірці різдвяних страв є смачні рецепти зі свинини, яловичини, індички та курки. Читайте також: Різдво 2023: 5 святкових рецептів, які може приготувати кожен Що приготувати на Різдво: найкращі рецепти з м’яса Шинка в карамельній глазурі з ананасовим соусом Дайте кленовому сиропу та меду відпочити в цей святковий сезон і замість цього приготуйте цю шинку в карамельній глазурі.

Поданий з ананасовим смаком, він стане родзинкою вашого різдвяного застілля. Фото: taste.com.au Інгредієнти:  200 г коричневого цукру 125 мл свіжого ананасового соку 60 мл темного рому 60 мл яблучного оцту 1/2 чайної ложки меленої кориці 1/4 чайної ложки меленої гвоздики 7-8 кг шинки з цілої ніжки з кісткою Читайте також: Як приготувати кутю на Різдво: найкращі українські рецепти Для соусу:  1/2 невеликого свіжого ананаса, очищеного від шкірки, нарізаного шматочками по 1 см 1/2 червоної цибулі, дрібно нарізаної 1 довгий свіжий червоний перець чилі, очищений від насіння, дрібно нарізаний 1 лайм, дрібно натерта цедра, витиснутий сік Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 180C/160C з примусовою вентиляцією.

Об этом же в других изданиях
milayaya.ru
5 способов приготовить овощное пюре так, чтобы даже гости попросили рецептик milayaya.ru /4 месяца назад
womo.ua
Рецепт страви на Новий рік 2024: свинячі відбивні в глазурі womo.ua /4 месяца назад
lifehelper.one
Как отличить реальные скидки от фальшивых в магазине: учимся экономить - смотрите на причину низкой стоимости lifehelper.one /4 месяца назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA