рецепт рецепти їжа прості рецепти швидкі рецепти

Що приготувати на Гелловін: тематичні рецепти «страшних» страв

Сейчас читают: 615
womo.ua

Настав час Гелловіну! Плануєте день, сповнений жахливо смачних розваг? Ви в правильному місці. У нас є всі ідеї їжі на Гелловін, які вам потрібні!

В цій добірці ми підготували для вас найпростіші рецепти страв з моторошним дизайном. Що приготувати на Гелловін: смачні та креативні рецепти Гарбузовий тарт на Гелловін Фото: giorgostsoulis.com Інгредієнти:  Для тіста: 230 г масла підмороженого і нарізаного кубиками 300 г борошна 1 ст.л цукрової пудри щіпка солі 1 яйце Для начинки: 130 г коричневого цукру 3 яйця 450 г гарбузового пюре 1 ½ ст.

тертої кориці ½ імбирного порошку щіпка тертого мускатного горіха щіпка солі Спосіб приготування:  Для тіста: у чашу міксера додайте вершкове масло, борошно, цукрову пудру та сіль.

Збийте віночком на середній швидкості, поки суміш не стане схожою на вологий пісок. Додайте яйце і збивайте, поки не утвориться однорідне тісто. Читайте також: Що приготувати з груш: найсмачніші осінні рецепти Розділіть тісто на 2 частини, сформуйте з кожного шматка диск, накрийте кожен шматок харчовою плівкою та поставте в холодильник на 1 годину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA