рецепт рецепти їжа прості рецепти

Що приготувати з яблук: найсмачніші осінні рецепти

Сейчас читают: 758
womo.ua

Яблука – мабуть, найпоширеніші фрукти, особливо восени, і вони тісно пов’язані з користю для здоров’я. Вони легкі, солодкі, кислуваті та хрусткі.

А також вони є чудовим інгредієнтом для багатьох десертів! Ми підготували для вас добірку смачних рецептів з яблук, які будуть смакувати кожному.

Ці рецепти з яблуками допоможуть вам максимально використати улюблені фрукти осені. Якщо ви плануєте включити більше яблук у свою кулінарію та дієту в наступні місяці, то ці 5 смачних, надзвичайно простих і швидких у приготуванні рецептів, стануть для вас знахідкою. Читайте також: Американський яблучний пиріг з хрусткою скоринкою: смачний рецепт Що приготувати з яблук: 5 смачних рецептів на осінь Пряні коричневі яблука Фото: GREG DUPREE Інгредієнти: 6 маленьких яблук, розрізаних навпіл 1/4 склянки несоленого масла плюс 1 столова ложка для змащування форми для випічки 3/4 чайної ложки меленої кориці 1/4 чайної ложки тертого свіжого мускатного горіха 1/4 чайної ложки китайських п’яти спецій 2 1/2 столові ложки світло-коричневого цукру 1 столова ложка свіжого лимонного соку 1/4 чайної ложки кошерної солі 1/3 чашки нарізаного горіха пекан Ванільне морозиво або жирні вершки для подачі Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 200 градусів.

Натріть 1 столову ложку вершкового масла на дно та стінки форми для випікання. Вийміть і видаліть серцевину та насіння з кожної половинки яблука за допомогою кульки для дині або чайної ложки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA