місто Вікторія смерть ЗСУ війна медикиня жінки львів місто Вікторія

росія вбила бойову медикиню «Вітамінку»: подробиці

Сейчас читают: 984
womo.ua

На війні загинула бойова медикиня 218-го окремого батальйону 125-ї бригади ТрО Збройних сил України львів’янка Наталія Депа, яка більш відома як «Вітамінка».

Дівчина за власним бажанням пішла на фронт із батьком та братом. Про це повідомив депутат Львівської міськради, засновник громадського руху «Варта1» Ігор Зінкевич. Читайте також: росія вбила відому українську письменницю Вікторію Амеліну: деталі, біографія та книги Зазначається, що до повномасштабної війни Наталія Депа працювала у б’юті-галузі, була косметологинею і власницею центру косметології та лазерної епіляції Passy 16, але пішла доброволицею на фронт разом із батьком та рідним братом. Читайте також: Українська письменниця Вікторія Амеліна важко поранена після ракетного удару по Краматорську The post росія вбила бойову медикиню «Вітамінку»: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA