Скандал новини шоубізнес серіал Юрій Горбунов

Украли в росіян? Скандальний серіал "смт Інгулець" дуже нагадує російську стрічку 2019-го року (ФОТО)

Сейчас читают: 385
hochu.ua

Днями, український інформаційний простір розірвала новина про серіал за 33 мільйони. Прототипом головного героя взяли епатажного аграрія з Кіровоградщини Олександра Поворознюка.

Однак, в мережі народилися сумніви щодо оригінальності серіалу. Все більше говорять про паралелі з відомою стрічкою  країни - агресорки.Серіал "смт Інгулець" ще не встиг вийти на екрани, але вже наробив багато галасу.

Мережа просто вибухнула переважно негативними коментарями. Багато хто не розуміє, для чого використовувати 33 мільйони держаних коштів в такий спосіб під час війни, коли за них можна придбати важливі речі на фронт.

Зазначимо, що зйомками частково займається тележурналіст Юрій Горбунов. Читати також "Лікується під крапельницею": зірка серіалу "Папік" потрапила в лікарню (ФОТО) Однак, окрім доцільності зйомок такого серіалу, виникли питання і до його сюжету.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA