Екатерина Монзуль Еліна Світоліна Португалія Голландія спорт футбол Чемпіонат світу успішні жінки Екатерина Монзуль Еліна Світоліна Португалія Голландія

Українські арбітрині працюватимуть на матчі ЧС-2023: подробиці

Сейчас читают: 494
womo.ua

Українські арбітрині Катерина Монзуль та Марина Стрілецька отримали перше призначення на матч жіночого чемпіонату світу-2023.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу. Зазначається, що Міжнародна федерація футболу призначила українок на гру Нідерланди — Португалія. Читайте також: Українські дефлімпійці-юніори виграли 7 медалей ЧС з настільного тенісу Катерина Монзуль та Марина Стрілецька увійшли до офіційного переліку рефері світової першості в Австралії та Новій Зеландії на початку 2023 року. Читайте також: Українські стрибунки здобули три медалі на етапі «Діамантової ліги» ФІФА визначила Катерину як головну арбітриню на поєдинках турніру, а Марину – асистенткою головної судді. Читайте також: Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла першу ракетку світу На поєдинок, що відбудеться 23 липня, команди виведе інтернаціональна суддівська бригада на чолі з українкою Катериною Монзуль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA